pátek 1. února 2019

LOGISTIKA - logistické služby

Logistické služby

Logistické služby


  • Přepravní logistika

Logistické služby – GO! Express & Logistics – Brno


Logistické služby. Mezinárodní expresní přeprava zásilek i dokumentů v oblasti B2B i B2C. Přeprava do Evropy, vnitrostátní i do celého světa. Přepravy v teplotním režimu: suchý led, chlazené přepravy a ambientní přepravy.

GO! Express & Logistics

Logistická firma v Plzni - GO! Express & Logistics - přeprava zásilek, expresní kurýr, skladování zboží a zásilek v Plzni, Brně i v Praze.

GO! Express & Logistics vychází vstříc svým zákazníkům díky distribučnímu řešení na míru
29.01.2019 11:18Jedním ze základních pilířů spolupráce se společností GO! Express & Logistics je pravidelný kontakt s klientem, od...
GO! Express & Logistics reaguje na sněhovou kalamitu v Rakousku
10.01.2019 15:48Rakousko se aktuálně potýká s velkou sněhovou kalamitou a je opravdu nereálné pro rakouské úřady udržovat...
GO! Express & Logistics se ve střední Evropě rozrůstá
17.12.2018 11:44Samozřejmostí a nedílnou součástí segmentu expresní a kurýrní přepravy je i neustálá inovace. Právě o inovaci, rozvoj a...
Společnost GO! rozšířila mezinárodní HUB v Německu: Má dvojnásobnou kapacitu
10.12.2018 08:04Jen necelý rok zabraly stavební práce na rozšíření centrálního HUBu společnosti GO! v německé Niederaule. Během...
GO! je hlavním sponzorem jednoho z nejlepších kanoistů světa Sebastiana Brendela
07.09.2018 17:11Berlínské GO! dlouhodobě spolupracuje s třicetiletým Němcem Sebastianem Brendelem, který je světovou jedničkou v kanoistice. Minulý týden...
DORUČENÍ DO 24 HODIN:
Vaše zásilky doručíme do druhého pracovního dne jak do většiny států Evropy, tak i v rámci ČR.

Doprava – přeprava – logistika – Info – objednávka přepravy zboží, palet, balíků, zásilek i dokumentů.

GO! EXPRESS & LOGISTICS zajišťuje přepravní logistické služby pro celý svět. Je expresním rychlým přepravcem pro veškeré zásilky se zbožím, paletami se zbožím. Provádí ekonomické doručování balíčků, balíků i kusových zásilek i dokumentů. Ať už se vaše firma zaměřuje na biotechnologie, farmacii, strojírenství, automobilový průmysl, elektrotechniku, potraviny nebo jste B2B/B2C e-shop či distributor, společně najdeme řešení v mezinárodní přepravě zásilek. Firma nově navázala spolupráci se společností Shippypro.com, která všem klientům usnadní posílání zásilek! Shippypro pro e-shop znamená jedno rozhrání, kde může sledovat a spravovat všechny zásilky najednou! Je to nadnárodní platforma, která nabízí propojení do mnoha distribučních sítí. Poskytuje velké komunikační výhody, protože zákazník nemusí řešit své zásilky přes jednotlivá rozhraní, ale vše komunikuje rovnou v rámci jednoho systému.

DOPRAVA - PŘEPRAVA - LOGISTIKA - INFO

Info-tel klik: +420 800 311 000


Logistické služby. Mezinárodní expresní přeprava zásilek i dokumentů v oblasti B2B i B2C. Přeprava do Evropy, vnitrostátní i do celého světa. Poskytujeme logistiku na míru dle potřeb zákazníka, přepravu v teplotním režimu, balení, přepravní obaly, skladování, možnost objednávání online.

GO! Vám pro pohodlné objednávání a sledování Vašich zásilek nabízí službu GO! Online & Track, kterou můžete využívat snadno prostřednictvím našich www stránek. Tuto aplikaci může využívat >>> BEZPLATNĚ každý zákazník GO! Zaregistrujte se a my Vám zašleme přihlašovací údaje do Vašeho emailu. Registrace je určena pro zákazníky GO!, kteří s námi již realizovali svou první přepravu. Pokud chcete objednat nebo poptat svou první přepravu, kontaktujte nás na emailu poptavka@go-kuryr.cz.

GO! ČESKO

Vnitrostátní přeprava zásilek a expresní kurýr

GO! Česko, to je vnitrostátní expresní přeprava zásilek po České republice. Zajistíme přepravu balíků v rámci celé ČR. Standardně do druhého pracovního dne, u urgentních zásilek i v den vyzvednutí.

GO! EUROPE

Expresní přeprava po Evropě

GO! Europe, to je mezinárodní expresní přeprava zásilek do Evropy. Zaručujeme bezpečné a rychlé doručení díky dlouholetým zkušenostem. Přeprava zásilek je zajištěna vlastními pozemními linkami s napojením na mezinárodní GO! systém

GO! Online & Track

>>> Objednání expresní přepravy online

GO! – to je mezinárodní expresní přeprava zásilek a kurýrní služba. Mezinárodní kurýr – doručujeme do všech zemí světa. Společně nalezneme řešení v přepravě vašich zásilek a balíků. Kurýrní zásilky doručujeme do 24 hodin do okolních a západních zemí. Víme, že váš čas je vše!

Díky aplikaci GO! Online & Track můžete objednávat kurýra, zásilky i balíky a zjistit informace o jejich doručení.
Vyzvedneme a doručíme vaše kurýrní zásilky o víkendu a svátcích. Když ostatní odpočívají, my pracujeme. Vaše zásilky doručíme nebo vyzvedneme ve vámi určený čas. Nemusíte tak mít obavy, že vaši zásilku nikdo nepřevezme nebo ji nestihnete připravit k odeslání.
GO! POD slouží pro přesné informace o doručení vaší zásilky. Kdy a komu byla zásilka doručena zjistíte online, emailem, faxem nebo telefonicky.
Info-tel klik: +420 800 311 000



Žádné komentáře:

Pravidelní čtenáři