sobota 2. února 2019

INTERNETOVÝ MARKETING únor 2019


CO MŮŽE NABÍDNOUT INTERNETOVÝ MARKETING



Realitní kancelář – Ilić reality je malá rodinná realitní kancelář působící především v Plzeňském kraji. Zakládá si na kvalitě služeb. Ke každému zákazníkovi přistupují individuálně. Jejich cílem je spokojený zákazník a to jak prodávající, tak kupující.
Ilić reality Zajišťuje: Prodej nemovitostí, pronájem nemovitostí, finanční servis, právní servis, daňové přiznání pro daň z nabytí nemovitosti, odhady pro daň z nabytí nemovitosti. Partnerem realitní kanceláře Ilić reality je Gepard Finance, s.r.o.
.
DOPRAVA-PŘEPRAVA-LOGISTIKA-INFO - Objednávka přepravy zásilky
GO! EXPRESS & LOGISTICS – Expresní přeprava po Evropě – GO! EUROPE… GO! Express & Logistics je mezinárodní společnost zabývající se expresní přepravou a logistikou. GO! Express je poskytovatelem expresní přepravy všech druhů zásilek od dokumentů po těžší balíky ve 220 zemích světa. V České republice působí od roku 2002, aktuálně s centrálou v Praze – Hostivici a pobočkami v Praze, Brně a Plzni.

Medical Institut - klinika estetické medicíny
Medical Institut - klinika estetické medicíny
Marketing Info Plzeň - ALFA – OMEGA SERVIS & SPOL.

Internetový online marketing nabízí nekonečně mnoho možností pro zviditelnění jakékoliv zajímavé nabídky. Chcete využít služeb internetového marketingu?

Web – Foto – Media – SEO – VIDEO

Propagace akcí, událostí, firem i prodejců formou zveřejnění na webu v podobě PR článků.

Co může nabídnout internetový marketing: Info Plzeň


DÁRKY A DÁRKOVÉ POUKAZY
Dárkové valentýnské poukazy
Dárkové Valentýnké poukazy od Medical Institutu Plzeň

KOSMETIKA CANNOR
KOSMETIKA CANNOR
E-shop HAROKA – prodej náramkům z minerálních kamenů i polodrahokamů. Je možné si vybrat z již připravených náramků nebo rádi vyrobí náramek podle Vašeho vlastního návrhu, vše záleží na Vás.
Náramky jsou vyráběné kousek od Plzně, korálky dováží z různých koutů ČR i zahraničí. Každý kousek je vlastní výroba, nejedná se o pře – prodej. Při objednávce nad 1000 Kč máte nyní dopravu zdarma (cena dopravy bude odečtena ručně až při potvrzení objednávky).
Navštivte e-shop HAROKA a už pojďte do světa minerálů a nechte vybírat či tvořit své srdce…

E-shop s bytovým a hotelovým textilem - bytové potahy, postelové povlečení, záclony - závěsy, přikrývky a prostěradla. - Forinteriery.cz
E-shop s bytovým a hotelovým textilem - bytové potahy, postelové povlečení, záclony - závěsy, přikrývky a prostěradla. - Forinteriery.cz

KATALOG Alfa – Omega servisu | Internetový marketing Plzeň Kancelář 01: Žižkova 2491/66 301 00 Plzeň Bory tel: 777 857 022
  • Provozujeme: Webové informační portály. Zde zveřejňujeme služby pro dům, byt, zahradu, auto a volný čas i zábavu.

Žádné komentáře:

Pravidelní čtenáři