čtvrtek 5. července 2018

Info Plzeň marketing: Marketing - internetový marketing Plzeň




CO MŮŽE NABÍDNOUT INTERNETOVÝ MARKETING? Internetový marketing nabízí nekonečně mnoho možností pro zviditelnění jakékoliv zajímavé nabídky. Chcete využít služeb internetového marketingu? DOPORUČUJEME optimalizace webových stránek – pro zviditelnění informací na internetu doporučujeme provést “SEO” Vašich webových stránek. Provozujeme: Webové informační portály. Zde zveřejňujeme služby pro dům, byt, zahradu, auto a volný čas i zábavu. Zkuste využít našich služeb.

Informační webové stránkyInformační webové stránky

Marketing-info-Plzeň - Alfa Omega servis Marketing – Info Plzeň

SEO SEO

Alfa Omega služby Alfa Omega služby

KATALOG Alfa – Omega servisu KATALOG Alfa – Omega servisu

Promo Video Koktejl Plzeň Promo – video – koktejl z Plzně

AKCE PLZEŇ - kulturní a společenské akce v Plzni. Akce Plzeň



>>> Alfa – Omega servis & spol. – je malý tvůrčí tým se sídlem v Plzni na Borech v bývalém hotelu PLZEŇ v přízemí, s vášní pro budování krásných webových stránek Tvoříme webové stránky pro firmy, živnostníky i neziskové organizace, pořadatele akcí, které jsou dohledatelné vyhledávači a jsou tímto součástí našeho společného úspěchu v podnikání. Marketingové studio Alfa – Omega servis & spol. doporučuje firmám využít možnosti zveřejnění firemních AKCÍ i výhodných nabídek na portálu plzen.cz. Možnosti zveřejnění Vám zdělí redakce portálu >>>> kontakt na redakci portálu plzen.cz. Video prezentace lze po dohodě s redakcí televizního vysílání PLZEŇ TV také zařadit do reklamního spotu televize PLZEŇ TV. Video prezentace lze zveřejnit také zde na portálu plzen.cz v PR článku (PR článek – Public relation – vztahy s veřejností – je nástroj marketingové komunikace). 
Více informací zodpovíme na telefonu: 777 857 022Zavolejte nám.

Provádíme: Optimalizace webových stránek pro vyhledávače. Tvorbu webových prezentací. Copywriting. Linkbuilding. SEO. Potřebujete se informovat, jak je možné upřednostnit Váš web, službu, produkt, akci nebo výrobek pro vyhledávače zavolejte nám – zdarma vám popíšeme možné SEO postupy. Jsme možná Vaše budoucí SEO Služby. SEO je proces mnoha a mnoha možností – metod je opravdu mnoho. SEO postupů jsou stovky – prakticky neomezené možnosti. Optimalizace webových stránek Vaší firmy vychází ze základních informací o Vás a o Vaších činnostech a produktech. Využijte našich SEO služeb: … >>> další informace.

Alfa – Omega servis & spol.: Propagace akcí, událostí, firem i prodejců formou zveřejnění na webu v podobě PR článků. Tvorba webových prezentací. Tvorba a zhotovení webových stránek na platformě wordpress. Internetový on-line marketing. Zhotovení promo videí, videonahrávky akcí a událostí. Zhotovení video navštívenek i fotografií nejen pro webové stránky. Fotografické práce, fota výrobků a produktů. Fotodokumentace akcí a událostí. Fotografie provozoven, objektů a interiérů budov. WEB FOTO MEDIA SEO VIDEO MARKETING – správa webových stránek. SEO služby v Plzni. VideoProdukce. Promo Video studio. Video marketing. Ozvučení akcí, ozvučení párty. Zviditelnění a propagace akcí a událostí. Pronájem vlastních výrobních prostorů a dílen. Katalog firem. Správa webových portálů.

MICROSITE A INFOSITE – Jaké máte satelitní informační webové “MicroSite” a “InfoSite” na dalších doménách Vaší firmy? Používáte podpůrné GoogleSite? Máte vytvořeny www navštívenky? NEMÁTE? Možná se tím připravujete o získání dalších zákazníků a případných zájemců o nabídky Vašich firem. Doporučujeme tento stav napravit a tyto podpůrné informační webové stránky si třeba od nás vytvořit. Zavolejte nám.


E-shop HAROKA – výroba a prodej originálních náramků z minerálních kamenů..



Firma HAROKA.CZ se zabývá vlastnoruční výrobou originálních náramků z minerálních kamenů. Už od starověku se lidé domnívali, že drahé a léčivé kameny mohou ovlivnit fyzické i psychické pochody v jejich těle. Vyráběly se z nich amulety byly součástí lektvarů, a to jak ochranných, tak posilujících. Lidé věřili, že mají moc zahánět zlé síly, neduhy, chránit před uhranutím či uřknutím a pomáhají překonávat těžká období života.

>>> ALFA – OMEGA SERVIS & SPOL. WEB – FOTO – MEDIA – SEO – VIDEO – MARKETING >>>Tvoříme webové stránky pro firmy, živnostníky i neziskové organizace, pořadatele akcí, které jsou dohledatelné vyhledávači a jsou tímto součástí našeho společného úspěchu v podnikání. Děláme “SEO”. Zviditelníme cokoliv na internetu….



Vito Grande – prodej exkluzivní zrnkové kávy Arabica a Robusta – tip na vánoční dárek….


Prodej kávy – zrnková káva. Vhodný vánoční dárek – Marketing-Info Plzeň Vám doporučuje navštívit tento e-shop kde zakoupíte lahodnou exkluzivní zrnkovou kávu Arabica a Robusta. Vhodným vánočním dárkem se zaručeně stane exkluzivní zrnková káva Arabica a Robusta.
Navštivte >>> E-shop se zrnkovou kávou – vínem i čajem – Vito Grande a vyberte si ten Váš vhodný výhodný vánoční dárek.

 https://doprava-preprava-logistika-info.cz/objednavka-prepravy-zasilky/





Video marketing: Pro své zákazníky firmy – Zámečnictví PlzeňDřevostavby Juha a firmu Obkladači Plzeň vytvořilo video studio Alfa- Omega servis & spol. promo videa – podívejte se na videa s tématy – “Samozamykací zámek” – “Výstavba dřevostaveb” a “Velkoformátové obklady a dlažby“.



E-shop FORINTERIERY.CZ – prodej bytového a hotelového textilu..


Firma FORINTERIERY.CZ se zabývá prodejem bytového textilu již od roku 1994.
V roce 2013 se firma rozšířila o prodej na e-shopu www.forinteriery.cz, kde nabízí široký sortiment pro vybavení bytu od kuchyně, koupelny, ložnice, dětského nebo obývacího pokoje až po drobné textilní bytové doplňky. Také vám zde poskytnou šicí a poradenské služby. Firma FORINTERIERY.CZ se také zaměřuje na kompletní vybavení pro hotely, penziony, ubytovny, kulturní domy a domovy pro seniory. >> E-shop FORINTERIERY.CZ – prodej bytového a hotelového textilu v Plzni.

MK MAREK – KUCHYNĚ PLZEŇ: Kuchyně, zakázkové truhlářství, výroba nábytku na míru.

Nábytek na míru pro Váš dům a byt. Pokud hledáte krásně navrženou kuchyni pro svůj domov, jste na správném místě. Firma MK Marek kuchyně a interiéry se zabývá nejen vytvořením 3D návrhů a následnou truhlářskou výrobou, ale i kompletní výrobou i montáží kuchyní a vestavěného nábytku včetně dopravy.

Non stop zámečnická pohotovost v Plzni. 


Zámečnictví zajišťuje nonstop otevírání zámků bytů, aut nebo trezorů. Zámečník zajistí otevření zámku dveří bytu, chaty, auta i třeba ....





Žádné komentáře:

Pravidelní čtenáři