pátek 15. června 2018

Logistika PRAHA BRNO PLZEŇ - logistické služby

GO! Express & Logistics je mezinárodní společnost zabývající se expresní přepravou a logistikou. GO! Express je poskytovatelem expresní přepravy všech druhů zásilek od dokumentů po těžší balíky ve 220 zemích světa. V České republice působí od roku 2002, 

Logistické služby



  • Přepravní logistika

Logistické služby – GO! Express & Logistics – Brno


Logistické služby. Mezinárodní expresní přeprava zásilek i dokumentů v oblasti B2B i B2C. Přeprava do Evropy, vnitrostátní i do celého světa. Přepravy v teplotním režimu: suchý led, chlazené přepravy a ambientní přepravy.

DORUČENÍ DO 24 HODIN:
Vaše zásilky doručíme do druhého pracovního dne jak do většiny států Evropy, tak i v rámci ČR.

Doprava – přeprava – logistika – Info – objednávka přepravy zboží, palet, balíků, zásilek i dokumentů.

GO! EXPRESS & LOGISTICS zajišťuje přepravní logistické služby pro celý svět. Je expresním rychlým přepravcem pro veškeré zásilky se zbožím, paletami se zbožím. Provádí ekonomické doručování balíčků, balíků i kusových zásilek i dokumentů. Ať už se vaše firma zaměřuje na biotechnologie, farmacii, strojírenství, automobilový průmysl, elektrotechniku, potraviny nebo jste B2B/B2C e-shop či distributor, společně najdeme řešení v mezinárodní přepravě zásilek. Firma nově navázala spolupráci se společností Shippypro.com, která všem klientům usnadní posílání zásilek! Shippypro pro e-shop znamená jedno rozhrání, kde může sledovat a spravovat všechny zásilky najednou! Je to nadnárodní platforma, která nabízí propojení do mnoha distribučních sítí. Poskytuje velké komunikační výhody, protože zákazník nemusí řešit své zásilky přes jednotlivá rozhraní, ale vše komunikuje rovnou v rámci jednoho systému.

DOPRAVA - PŘEPRAVA - LOGISTIKA - INFO

Info-tel klik: +420 800 311 000


Logistické služby. Mezinárodní expresní přeprava zásilek i dokumentů v oblasti B2B i B2C. Přeprava do Evropy, vnitrostátní i do celého světa. Poskytujeme logistiku na míru dle potřeb zákazníka, přepravu v teplotním režimu, balení, přepravní obaly, skladování, možnost objednávání online.

GO! Vám pro pohodlné objednávání a sledování Vašich zásilek nabízí službu GO! Online & Track, kterou můžete využívat snadno prostřednictvím našich www stránek. Tuto aplikaci může využívat >>> BEZPLATNĚ každý zákazník GO! Zaregistrujte se a my Vám zašleme přihlašovací údaje do Vašeho emailu. Registrace je určena pro zákazníky GO!, kteří s námi již realizovali svou první přepravu. Pokud chcete objednat nebo poptat svou první přepravu, kontaktujte nás na emailu poptavka@go-kuryr.cz.

GO! ČESKO

Vnitrostátní přeprava zásilek a expresní kurýr

GO! Česko, to je vnitrostátní expresní přeprava zásilek po České republice. Zajistíme přepravu balíků v rámci celé ČR. Standardně do druhého pracovního dne, u urgentních zásilek i v den vyzvednutí.

GO! EUROPE

Expresní přeprava po Evropě

GO! Europe, to je mezinárodní expresní přeprava zásilek do Evropy. Zaručujeme bezpečné a rychlé doručení díky dlouholetým zkušenostem. Přeprava zásilek je zajištěna vlastními pozemními linkami s napojením na mezinárodní GO! systém

GO! Online & Track

>>> Objednání expresní přepravy online

GO! – to je mezinárodní expresní přeprava zásilek a kurýrní služba. Mezinárodní kurýr – doručujeme do všech zemí světa. Společně nalezneme řešení v přepravě vašich zásilek a balíků. Kurýrní zásilky doručujeme do 24 hodin do okolních a západních zemí. Víme, že váš čas je vše!

Díky aplikaci GO! Online & Track můžete objednávat kurýra, zásilky i balíky a zjistit informace o jejich doručení.
Vyzvedneme a doručíme vaše kurýrní zásilky o víkendu a svátcích. Když ostatní odpočívají, my pracujeme. Vaše zásilky doručíme nebo vyzvedneme ve vámi určený čas. Nemusíte tak mít obavy, že vaši zásilku nikdo nepřevezme nebo ji nestihnete připravit k odeslání.
GO! POD slouží pro přesné informace o doručení vaší zásilky. Kdy a komu byla zásilka doručena zjistíte online, emailem, faxem nebo telefonicky.
Info-tel klik: +420 800 311 000



Mezinárodní přeprava zásilek | GO! Express & Logistics: MEZINÁRODNÍ EXPRESNÍ PŘEPRAVA ZÁSILEK S GO! GO! je mezinárodní expresní přepravce zásilek a kurýrní služba s třicetiletou tradicí. Doručení zásilky zajistíme do všech zemí světa. Každý den.


Nový level ve skladování s GO! Warehouse

GO! Express & Logistics nenabízí pouze mezinárodní expresní přepravu, součástí jejich nabídky jsou také skladovací služby! V Hostivicích u Prahy si firma v loňském roce postavila moderní sklad a na ploše 900 metrů čtverečních je zde k dispozici přes 700 paletových míst ke skladování!
GO! Warehouse nabízí kromě uskladnění zásilek v lukrativní části České republiky i spoustu zajímavých doplňkových služeb pro balíčky a palety. Zaměstnanci GO! se postarají o inventuru naskladněného zboží a provedou pravidelný reporting včetně časové fotodokumentace. Součástí skladu je také speciální high-value zóna s kamerovým systémem pro všechny hodnotné zásilky. V celém objektu se neustále kontroluje teplota a udržuje se pokojových 25°C. Další zajímavou službou, kterou GO! Warehouse nabízí, je základní sestavení produktu. Nechybí ani re-packaging services – rozbalení, zabalení či přebalení uskladněného zboží. Dokonce ani pokud je jedna část produktu z jiné země než ta druhá, tak není problém pro GO! Express & Logistics celou zásilku správně naskladnit a rozvézt.
GO! Express & Logistics je mezinárodní společnost zabývající se expresní přepravou a logistikou. GO! Express je poskytovatelem expresní přepravy všech druhů zásilek od dokumentů po těžší balíky ve 220 zemích světa. V České republice působí od roku 2002, aktuálně s centrálou v Praze – Hostivici a pobočkami v Praze, Brně a Plzni.

Dočasný celní sklad: Pro všechny zásilky v celním zřízení je v areálu GO! Express & Logistics součástí skladu i plocha deklarovaná jako dočasný celní sklad. Najdete zde možnost dlouhodobého i krátkodobého skladování vašich zásilek. Paletová místa jsou zde koncipována až do výše 11 metrů, k dispozici je zde vysokozdvižný vozík obsluhován zaškoleným personálem. Sklad je udržován v minimální teplotě. Pro bezpečnost vašeho skladování je celý objekt kontrolován bezpečnostním a požárním systémem, CCTV systémem s IR přísvitem pro noční vidění a pravidelnou zálohou záznamů. Vaše skladované zboží zde bude pojištěné a do celkové hodnoty 30 mil. CZK. Svoji polohou se tento celní sklad v regionu střední Evropy zařazuje na první místo v dostupnosti pro přepravní logistiku.


Skladování zboží v logistickém centru Praha – GO!


GO! WAREHOUSE Nový level ve skladování s GO! Warehouse nabízí kromě uskladnění zásilek v lukrativní části České republiky i spoustu zajímavých doplňkových služeb pro balíčky a palety. Zaměstnanci GO! se postarají o inventuru naskladněného zboží a provedou pravidelný reporting včetně časové fotodokumentace. Součástí skladu je také speciální high-value zóna s kamerovým systémem pro všechny hodnotné zásilky. V celém objektu se neustále kontroluje teplota a udržuje se pokojových 25°C. Další zajímavou službou, kterou GO! Warehouse nabízí, je základní sestavení produktu. Nechybí ani re-packaging services – rozbalení, zabalení či přebalení uskladněného zboží. Dokonce ani pokud je jedna část produktu z jiné země než ta druhá, tak není problém pro GO! Express & Logistics celou zásilku správně naskladnit a rozvézt.
>>>Více informacích o logistických službách a skladování.

Expresní doručení v Rakousku ještě expresnější … a ještě flexibilnější!

Posíláte dokumenty do Vídně, balíky do Salzburgu nebo palety do Innsbruku, GO! Express & Logistics pro Vás má kompletní řešení. Od 1.4. 2018 GO! Express & Logistics rozšiřuje škálu expresních i vícedenních řešení pro Rakousko o několik zajímavých novinek. Zavádí například garantované doručování pro všechny typy přeprav následující den do 8:00 nebo 10:00! A to nejen pro kusové zásilky, ale i pro palety. V kombinaci s pozdním vyzvednutím mohou zákazníci na důležitých dokumentech pracovat až do pozdního odpoledne a jejich kolegové v Rakousku je dostanou hned po příchodu do práce… Stejně tak mohou nechat své zákazníky objednávat až do konce pracovní doby a hned následujícího rána bude zboží doručeno po celém Rakousku! Flexibilnější nabídka přepravy na Rakousko tu ještě nebyla!

>>> Expresní doručení zásilek – balíků i palet do Rakouska s GO!

GO! COMMERCE – Logistické řešení pro e-shop a distributory

Služba GO! Commerce připravíme logistické přepravní řešení na míru přesně podle vašich požadavků. Maximálně vyjdeme vstříc všem přepravním,  doručovacím, termínovaným a časovým potřebám vašeho e-shopu, proto v rámci servisu GO! Commerce poskytujeme komplexní logistické řešení. V rámci našich přepravních logistických služeb nabízíme tyto řešení. B2C & B2B režim mezinárodní přepravy, Same-day doručení na konkrétní výdejní místa, Ranní doručení do krajských měst na území České republiky, Slovenska a Německa, Možnost dobírky po celé EU, Lokální konsolidační servis včetně zajištění vratek, Řešení pro nadrozměrné zásilky a další.




1 komentář:

michal řekl(a)...

Zvládne se tady i klasická přeprava palet mezi sklady? Jak je to s tarifní sazbou? Nebo je to za běžnou cenu. Potřebovali bychom do firmy dodavatele přepravy na pravidelnou linku mezi sklady. Přeprava zhruba 200 ks palet. Jestli budete převážet dodávkami na vícekrát nebo kamionem na jeden zátah, to nechám na vás. Důležitá je pravidelnost a stálost. Vzdálenost mezi sklady je dohromady 250km kolečko. Výjimečně se převáží i zboží, ale to vždy po předchozí dohodě a informaci (váha, hmotnost, typ apod.)

Pravidelní čtenáři